GOSSIP

H αδελφή της Καίτης Γαρμπή πήγε χθες στο πλατό του J2Us

Η Καίτη Γαρμπή το βράδυ του Σαββάτου (26/11) είχε κοντά της έναν από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους, την αδελφή της Λιάνα! 

Οι δύο αδελφές είναι πολύ δεμένες και παρά το γεγονός ότι η Λιάνα Γαρμπή ζει μόνιμα εδώ και περίπου είκοσι χρόνια στην Κύπρο, βρίσκουν πάντα τον τρόπο για να συναντιούνται σε συχνά διαστήματα και είναι πολύ δεμένες.

Χθες λοιπόν, μετά από αρκετά live, η Λιάνα Γαρμπή βρέθηκε στο πλατό του σόου για να βρίσκεται κοντά στην αδελφή της και να ζήσει και εκείνη όσα βιώνει η Καίτη κάθε βράδυ Σαββάτου. Να θυμίσουμε ότι οι δύο αδελφές είχαν ξεκινήσει μαζί καλλιτεχνικά και μάλιστα στα πρώτα τους βήματα είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία όμως αργότερα η Λιάνα αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε στην Κύπρο. Εκεί απέκτησε έναν γιο, τον Σταύρο και ζει ευτυχισμένα ενώ πριν από μερικές εβδομάδες γιόρτασε και τα είκοσι χρόνια γάμου της με τον σύζυγό της.

Η Καίτη Γαρμπή έχει μεγάλη αδυναμία στη Λιάνα και η τηλεφωνική επαφή τους είναι σχεδόν καθημερινή μιας και τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα.

Τώρα λοιπόν, αυτές τις μέρες που εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν αποχωρίζονται στιγμή η μία την άλλη.

Η Λιάνα χθες βρισκόταν πολύ κοντά στην κριτική επιτροπή, ώστε να έχει οπτική επαφή με την Καίτη και στα διαλείμματα τα έλεγαν συνεχώς.

Tο gossip-tv που βρισκόταν στο πλατό του live κατέγραψε αρκετές τέτοιες στιγμές τους. 

Δείτε το βίντεο αλλά και φωτογραφίες τους που δημοσιεύει το gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!