GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη σήμερα γιορτάζει διπλά [εικόνα]

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της, διανύει η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, αφού όχι μόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη, αλλά μαζί απέκτησαν και μια κορούλα που τη λατρεύουν. Και σήμερα στο σπίτι της παρουσιάστριας η γιορτή είναι διπλή!

Σήμερα Παρασκευή 25/11 η κορούλα της Κατερίνα έχει τα γενέθλιά της, ενώ και ο Στέλιος Μανουσάκης έχει τα γενέθλιά του.


Έτσι η Μαρία ανέβασε στο Instagram μια πόζα της από την περίοδο που ήταν έγκυος και ο σύντροφός της την αγκάλιαζε και έγραψε στη λεζάντα:  «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη! Να σας χαίρομαι !» και έβαλε δυο κόκκινες καρδιές, εισπράττοντας αμέτρητες ευχές.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αμέτρητα πήγαινε - έλα στην Ελβετία όπου δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά ο Στέλιος Μανουσάκης, ο σύντροφος της παρουσιάστριας και μπαμπάς της μικρής Κατερίνας, πρόσφατα ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να κάνει πλέον έδρα του την Αθήνα για να βρίσκεται πλάι στις γυναίκες της ζωής του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του...» είχε γράψει, μεταξύ άλλων σε πρόσφατη ανάρτησή του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!