GOSSIP

Survivor All Star: O "Ντάνος" θα μπει ως coach; Δείτε τί είπε ο Σχίζας

Νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Καινούργιου, έκανε σήμερα ο φετινός νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας, ο οποίος σχολίασε και τα σενάρια που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο αλλά με ρόλο...  coach!

Ο νικητής του περσινού Survivor αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο «All Star» αλλά και στην πιθανή συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου σε ρόλο coach.

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star, θα δείξει. Έχει γίνει κάποια κουβέντα αλλά είναι πολλά τα κριτήρια που πρέπει να ζυγίσω για να δω αν θα πάω. Σαν εμπειρία την έχουμε ζήσει όλοι, οπότε πλέον για το οικονομικό κομμάτι πας. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει λόγος κάποιος παίκτης, είτε είναι νικητής είτε όχι, να πάρει κάποια παραπάνω χρήματα. Προσωπικά τον Γιώργο Αγγελόπουλο σαφώς και θα τον ήθελα μέσα σαν παίκτη για να αγωνιστώ μαζί του. Θα ήταν λίγο αστείο να έρθει σαν coach. είπε και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα ήθελα να δω μέσα όλους τους νικητές, τον Μάριο Πρίαμο, τον Γιωρίκα Πηλίδα. Για τα ζευγάρια που θα μπουν στο παιχνίδι υπάρχει ένα πλεονέκτημα. Εμείς θα αγωνιζόμαστε και θα τρώμε λάσπες για να πάρουμε το έπαθλο της επικοινωνίας και να μιλήσουμε με τις συντρόφους μας ενώ ο άλλος θα την έχει στην καλύβα το βράδυ», ανέφερε ο Στάθης Σχίζας

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!