GOSSIP

Πέθανε η Kay Connors που ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Μια δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε μέσω social media o τραγουδιστής και συνθέτης, Δημήτρης Λασκαρίδης, καθώς έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Kay Connors, που κάποτε είχε συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στη Eurovision.

Συγκεκριμένα, η Kay Connors το 2001 είχε συμμετάσχει στον τελικό που είχε διοργανώσει η ΕΡΤ για την Eurovision έχοντας ερμηνεύσει το κομμάτι "Μια Φορά" (μπορείτε να δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).


«Μόλις πληροφορήθηκα το άσχημο νέο. Διαγωνιζόμασταν μαζί το 2001 για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision. Μια αξιαγάπητη γυναίκα, άνθρωπος, φανταστική τραγουδίστρια. Πολύ λυπήθηκα. Έφυγες νωρίς. Καλό ταξίδι στο φώς Kay Konnors», έγραψε ο Δημήτρης Λαζαρίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H αιτία του θανάτου της τραγουδίστριας με την ιδιαίτερη φωνή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή. 

Θυμίζουμε ότι η Eurovision του 2001 ήταν ο 46ος διαγωνισμός. Διεξήχθη στις 12 Μαΐου 2001, στην Κοπεγχάγη της Δανίας, Το διαγωνισμό κέρδισε η Εσθονία, εκπροσωπούμενη από τους Τάνελ Πάνταρ, Ντέιβ Μπέντον και 2XL με το τραγούδι Everybody. Στην 3η θέση ήρθε η Ελλάδα με 147 βαθμούς που κέρδισαν οι Antique με το (I would) Die for you.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!