GOSSIP

Η Κουτσελίνη εξηγεί γιατί δεν κάλεσε την Σπυροπούλου στο πάρτι της [βίντεο]

Ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική τηλεόραση έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη, η παρουσιάστρια και αρχισυντάκτρια τηλεοπτικών εκπομπών με την πολυετή καριέρα και μοιραία όλοι πρόσεξαν πως από αυτό το πάρτι απουσίαζε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Θυμίζουμε πως η Ζήνα Κουτσελίνη, πριν από χρόνια, στο ξεκίνημα της καριέρας της Σπυροπούλου ως παρουσιάστρια στον Alpha , ήταν αρχισυντάκτρια στην εκπομπή που έκανε η Κωνσταντίνα με την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά μετά η Κατερίνα αποχώρησε και στην πορεία αποχώρησε και η Κουτσελίνη (και πλήθος άλλων συνεργατών) και τότε πολλά ακούστηκαν για την κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο γυναίκες.


Μάλιστα η Κουτσελίνη είχε πει πέρυσι σε συνέντευξή της για την λήξη αυτής της συνεργασίας: « αν εκείνη δεν με έδιωξε, γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ένα τηλέφωνο;».


Και στο πάρτι που έκανε το βράδυ της Δευτέρας 21/11 η εγκυμονούσα Σπυροπούλου απουσίαζε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ρωτήθηκε για την απουσία της Σπυροπούλου και απάντησε:

«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία.»!

Και πρόσθεσε η Ζήνα: «Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!