GOSSIP

Η Γερμανού μίλησε ξανά για το τί συνέβη κάποτε με την Σπυροπούλου

Σε ερωτήσεις που δέχτηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε η Ναταλία Γερμανού σε νέα συνέντευξή της σε περιοδικό.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην εποχή που συγκρούστηκε με τη διοίκηση του Alpha και την Κωνσταντίνα κι έφυγε τελικά από το κανάλι.

«Εγώ είπα απλώς την αλήθεια. Διάβασα ότιη Ναταλία έγινε ασπίδα, ότι την υπερασπίστηκε. Παραδέχομαι ότι την υπερασπίστηκα. Θεώρησα ότι ήταν τίμιο να το κάνω. Για να φρεσκάρω όμως κάποιες μνήμες που έχουν ατονήσει, να θυμίσω ότι έχω βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της, Σπίτι μου σπιτάκι μου, δύο ή τρία χρόνια αφότου έφυγα από τον Alpha. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις μας είχαν αποκατασταθεί πολύ νωρίτερα. Ότι είχα να πω το είπα στην εκπομπή μου και εννοούσα κάθε λέξη.

Δεν σκοπεύω να δώσω άλλη συνέχεια και το θέμα κλείνει σε αυτή μας την κουβέντα. Επειδή διάβασα ότι η Ναταλία θέλει να τα έχει καλά με όλους, θεωρώ ότι αυτό είναι λίγο άδικο. Αν η Ναταλία ήθελε να τα έχει καλά με όλους, θα τα είχε καλά με την Κωνσταντίνα το 2012. Αντιθέτως, τότε ήταν που εγώ συγκρούστηκα και με τη διοίκηση του καναλιού και με την Κωνσταντίνα. Και σκοτωθήκαμε και μανουριάσαμε και έφυγα από το κανάλι όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Τότε λοιπόν μου έλεγαν κάποιοι “είσαι χαζή; Εσύ θα έπρεπε να είσαι κολλητή και να της κάνεις τα  χατίρια”. Δεν το έκανα. Αντίθετα, ήμουν κακή, κάκιστη. Συγκρούστηκα και έφυγα. Και ήμουν πάρα πολύ πικραμένη και θυμωμένη και είχα τα νεύρα μου για πολύ καιρό», είπε η Ναταλία Γερμανού στον Νίκο Γεωργιάδη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!