GOSSIP

Μάθαμε πότε θα κάνει baby shower party η Ελένη Φουρέιρα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία ανακοίνωσαν όλο χαρά πως σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν το πρώτο παιδί τους και τώρα μάθαμε πως ήδη έχουν κανονίσει και το baby shower party για το μωράκι που σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Breakfast@Star», αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία θα κάνουν στο σπίτι τους το baby shower για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής του star, tο πάρτι θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Είναι μία γιορτή που όλοι θα μάθουν το φύλο του μωρού.

Να σας θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου, η ίδια η εγκυμονούσα δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες, που ποζάρει στο κρεβάτι αγκαλιά με τον Αλμπέρτο Μποτία και φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!