GOSSIP

Και η Σπυροπούλου στόλισε το σπίτι της και μας έδειξε το δέντρο της [βίντεο]

Σε χριστουγεννιάτικο mood μπήκε και η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μετά το τεράστιο ντόρο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της και τα αμέτρητα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε, τώρα μας έδειξε πως είναι αποφασισμένη να περάσει τις πιο μαγικές γιορτές, ειδικά φέτος που η οικογένειά της θα μεγαλώσει.

Η... Queen Dina μπορεί την Δευτέρα 14/11 να εξέδωσε ανακοίνωση μέσω δικηγόρου όπου ουσιαστικά δηλώνει πως πιθανά θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά κατά όσων τη "κατασυκοφαντούν" αλλά λίγες ώρες αργότερα αποφάσισε μέσω social media να μας δείξει το πόσο όμορφα στόλισε το σπίτι της.


Έτσι με μια σειρά από βίντεο στα stories μας έδειξε το δέντρο στο σαλόνι της και τα στολίδια σε άλλες γωνιές του σπιτιού της, ενώ την είδαμε με πολύ φουσκωμένη κοιλιά να πρωταγωνιστεί και σε ένα χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό βίντεο που γύρισε για λογαριασμό γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια.

«Τα Χριστούγεννα είναι οι οικογενειακές στιγμές. Και εμάς η οικογένειά μας φέτος μεγαλώνει...» έγραψε στη λεζάντα μιας ανάρτησής της.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!