GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Καινούργιου με κάποια retweets της Σπυροπούλου

Σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν έκρυψε την απίστευτη οργή της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ειδικά κάποια retweets που έχει κάνει για την ίδια αλλά και για την Τσιμτσιλή!

Η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που στην εκπομπή της προβλήθηκε η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω δικηγόρου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασε όταν αναφέρθηκε στα retweets που κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα οποία αφορούν την εξωτερική της εμφάνιση και το προσωπικό της παρελθόν, ενώ μίλησε για αισχρά σχόλια που κάνει ή υιοθετεί η Queen Dina για την ίδια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της. Ξέρει η Κωνσταντίνα και ο κάθε τηλεθεατής εάν εγώ μπορώ να κάνω παιδί ή όχι και πόσο έχω πονέσει εγώ με αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει! Σε καθετί που κάνει retweet σε αισχρά σχόλια που βρίζουν εμένα και τη Σταματίνα, που είναι μητέρα τριών παιδιών, και μπλέκουν ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση… κι αυτό λοιπόν είναι ποινικά κολάσιμο!» ξεσπάει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξαφνικά κάνει retweet και κάθεται και μιλάει για έναν άνθρωπο με τον οποίο εγώ υπήρξα πριν 15 χρόνια, που απλά ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, και θα πω και το όνομά του, ήταν ο Ευγένιος ο Κατραβάς, ο αδελφός της Έλενας Κατραβά. Ο άνθρωπος ήταν producer σε ένα project, τον ερωτεύτηκα, ήταν η μόνη σχέση που έκανα από τη δουλειά. Κάθεται λοιπόν και κάνει η Κωνσταντίνα retweet σε άθλια, θλιβερά, σεξιστικά μηνύματα, παλιές φωτογραφίες, πόσο πλαστικιά είμαι, για μένα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όταν θέλει λοιπόν να τη σεβαστούν, γιατί εμείς σεβόμαστε και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω κι εγώ μαμά. Γιατί εγώ προφανώς δε μπορώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια εμφανώς ενοχλημένη και σε υψηλούς τόνους.

«Έχω μιλήσει από την αρχή με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα. Όμως δε μπορείς να χτυπάς άλλες γυναίκες έτσι και δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου» κατέληξε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!