GOSSIP

Τι συνέβη με τη σκηνή του Μπιμπίλα στο The Crown; Τον ρώτησαν γιατί "κόπηκε"

Πρεμιέρα έκανε πρόσφατα στο Netflix ο νέος κύκλος της σειράς The Crown και ενώ περιμέναμε να δούμε μια πεντάλεπτη σκηνή όπου συμμετείχε ο Έλληνας ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, τελικά είδαμε μόνο ένα πλάνο του.

Ο ίδιος φυσικά ρωτήθηκε για αυτό όταν μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε: «H σκηνή η πεντάλεπτη που γύρισα στο Τhe Crown, δεν υπάρχει. Κόπηκε στο μοντάζ. Φαίνομαι ως μορφή. Υπάρχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος που δεν μου έχουν εξηγήσει. Δεν θέλω να δώσω έκταση. Συμβαίνουν αυτά…» τόνισε .

Θυμίζουμε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας υποδύεται τον Γιάννη Λάτση στην πέμπτη σεζόν της σειράς του Νetflix. Εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, όταν ο Έλληνας εφοπλιστής φιλοξένησε τον πρίγκιπα Κάρολο και την Νταϊάνα στην Ελλάδα πάνω στη θαλαμηγό του. Παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα κράτησαν μέρες, τελικά η σκηνή πάνω στο πολυτελές σκάφος κόπηκε.

Ωστόσο όπως διευκρίνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας και στους τίτλους εμφανίζεται το όνομά του και πληρώθηκε για τη συμμετοχή του. «Πέρασα μια υπέροχη εβδομάδα στη Μαγιόρκα και στη θαλαμηγό του Ωνάση, οπότε όλα καλά. Θα ήθελα να υπάρχει αυτή η σκηνή, αλλά αφού δεν υπάρχει δεν πειράζει… Έρχονται άλλα πράγματα, όπως το “Έτερος εγώ”. Χθες ήμασταν με τον Σωτήρη Τσαφούλια…».

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!