GOSSIP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο και μίλησε για το χωρισμό της

Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου για πρώτη φορά η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε δημόσια για το χωρισμό της με το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά, πλέον η ηθοποιός δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για αυτό το θέμα και αυτό έκανε και στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης όπου πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την ηθοποιό στο θέατρο Παλλάς, όπου ανεβαίνει η παράσταση "Η Αυλή των Θαυμάτων" και μετά τη χθεσινοβραδινή πρεμιέρα η ηθοποιός είπε: «Το περίμενα ότι θα πάρει έκταση, αλλά ας μην δώσουμε εμείς άλλη έκταση. Η επόμενη ημέρα είναι χαρούμενη, αισιόδοξη, με σκέψη κι ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Υπάρχουν στιγμές, που έχω δει το ποτήρι μισοάδειο. Τώρα το βλέπω μισογεμάτο» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Τα μέσα δεν λειτουργούν πια με τον ίδιο τρόπο. Έχουν αλλάξει τα πράγματα κι έχουν μαλακώσει. Δεν υπάρχει ατός ο κιτρινισμός πια κι αυτό είναι προς τιμήν σας και μπράβο σας γιατί αλλιώς είναι κάπως ανθρωποφαγικό.» συμπlήρωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τα Μέσα σήμερα.

Δείτε εδώ τα όσα είπε 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!