GOSSIP

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκινά συνεργασία με το Γιώργο Μάγκα

Το περασμένο καλοκαίρι είχε ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα και τον βιρτουόζο του κλαρίνου Γιώργο Μάγκα, καθώς ο Μπιμπίλας, με μια ανάρτησή του, προφανώς άθελά του, διέσπειρε ψευδώς την είδηση του θανάτου του γνωστού κλαρινοπαίχτη!

Συγκεκριμένα το συμβάν έγινε τον περασμένο Αύγουστο και τότε ο Γιώργος Μάγκας δεν είχε κρύψει την οργή του που τον... πέθαναν και απαιτούσε ο Μπιμπίλας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε!


Τελικά οι δυο άντρες όχι μόνο κατάφεραν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους αλλά συναντήθηκαν και πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί για να ανακοινώσουν και τη νέα συνεργασία τους.

Μάλιστα ο Σπύρος Μπιμπίλας όταν συναντήθηκε με τον Γιώργο Μάγκα και όπως ανακοίνωσε μέσω social media, πρόκειται να συνεργαστούν για ένα διαφημιστικό σποτ.

«Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους και της Newton διαφημιστικης και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζουλη» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, που δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Μάγκα, αλλά και τη σύντροφο του «βασιλιά» του κλαρίνου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!