GOSSIP

Καλό Μεσημεράκι: Ο Μουτσινάς αποκάλυψε γιατί ζήτησε "συγγνώμη" από πρώην του

Με αφορμή τη φράση "συγγνώμη" που ακούστηκε να λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τρίτης, μίλησε για τις "πραγματικές συγγνώμες" και αναφέρθηκε και σε μια δική του προσωπική εμπειρία με έναν πρώην σύντροφό του.

«Δεν θεωρώ ότι ήθελε να ζητήσει συγγνώμη η Κωνσταντίνα, τι εννοώ… Ότι απλά έγινε πάνω στην κουβέντα… Φαντάζομαι, εύχομαι, ελπίζω ότι στους ανθρώπους αυτούς είπε πως ότι κι αν είπαμε νερό κι αλάτι. Κάποια συγγνώμη δεν έχει ζητηθεί, αν είναι αυτή η ερώτησή σας, που θα έπρεπε», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς, σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Εγώ έχω πάρει τηλέφωνο κι έχω ζητήσει συγγνώμη σε πρώην μου που έχει περάσει δύσκολα. Πήρα και του ζήτησα συγγνώμη. Αυτό είναι πιο δύσκολο από μια δουλειά. Συγγνώμη ζητάμε όταν συνειδητοποιούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι όμως εύκολο, να ξέρετε. Πάντα, όταν κάνουμε κάτι, εκείνη τη στιγμή έχουμε δικαιολογήσει τον εαυτό μας. Μετά γίνεται κάτι αυτόματα και λες όχι, θα πάρω και θα πω συγγνώμη».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!