GOSSIP

Τί συμβαίνει με τη Μίνα Αδαμάκη; "Ζει" βροντοφώναξε σήμερα ο Λιάγκας

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσαν την Κυριακή, δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που έλεγαν πως η 78χρονη γνωστή ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να πει πως δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατο της συναδέλφου του και πως ο ίδιος γνωρίζει πως νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Και το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του τόνισε πως η ηθοποιός ζει , ενώ είδαμε και νέες δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Η Μίνα Αδαμάκη ζει. Προφανώς η γυναίκα δεν είναι καλά, είναι στο νοσοκομείο και μαθαίνω ότι είναι πολύ άρρωστη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας «Ήξερα ότι ένας άνθρωπος δεν ήταν και πολύ καλά. Το να λες όμως σε δημοσιογράφους ότι δεν σας το επιβεβαιώνω, το γράφω και στο facebook μην με παίρνετε τηλέφωνο δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω και δεν υφίσταται το γεγονός, και να σε ρωτάνε γιατί δεν υφίσταται και πού το ξέρετε εσείς… Έλεος. Η Μίνα Αδαμάκη είναι εν ζωή, περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, μακάρι να το ξεπεράσει», είπε από την πλευρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ δεν είμαι προθάλαμος του Χάρου για να ξέρω ανά πάσα στιγμή ποιος έχει φύγει από τη ζωή και ποιος ζει ακόμα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!