GOSSIP

Έκραξαν και πάλι την έγκυο Τούνη επειδή πήγε στο Ρέμο! - Η ίδια απαντά

H influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έχει δεχτεί αμέτρητες φορές επικριτικά σχόλια και τώρα, που η ίδια ετοιμάζεται σε λίγες εβδομάδες να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της με το σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, μπήκε και πάλι στο στόχαστρο πολλών, απλά επειδή έκανε βραδινή έξοδο σε μπουζούκια.

Συγκεριμένα το βράδυ του Σαββάτου (6-11) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο όπου έκαναν πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, με το ζευγάρι να περνά υπέροχα.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιωάννας Τούνη της έστειλαν άπειρα μηνύματα, λέγοντάς της το πώς είναι δυνατόν να είναι έγκυος και να βγαίνει έξω να πίνει ποτά και να διασκεδάζει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μέλλουσα μανούλα ανήρτησε ένα βίντεο το πρωί της Κυριακής, λέγοντας ότι νιώθει πολύ ενοχλημένη με αυτήν την κατάσταση, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε. Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια έναν χυμό. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!