GOSSIP

The Voice: Η Παπαρίζου έφαγε "block" και χαστούκισε τον Αργυρό [βίντεο]

Συνεχίζονται οι Blind Auditions του φετινού κύκλου του The Voice και μολονότι οι ομάδες σταδιακά... γεμίζουν, υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που καταφέρνουν να κάνουν τους 4 coaches όχι μόνο να πατήσουν το κουμπί και να τους διεκδικήσουν, αλλά και να μπλοκάρουν τους άλλους coaches.

Και αυτό συνέβη στο επεισόδιο των Blind Auditions που παρακολουθήσαμε στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, το βράδυ του Σαββάτου 6/11 όταν στη σκηνή του The Voice, ανέβηκε η 18χρονη Ειρήνη Ιακώβου που ερμήνευσε το "Lovely" της Billie Eilish (δείτε εδώ βίντεο με την ερμηνεία της)


Ο μόνος που δεν πάτησε το κουμπί ήταν ο Πάνος Μουζουράκης, αλλά και η Έλενα Παπαρίζου διαπίστωσε πως την είχε μπλοκάρει κάποιος, με την ίδια αρχικά να είναι βέβαιη πως το έκανε ο Σάκης Ρουβάς, αλλά μετά να ανακαλύπτει πως της είχε κάνει block ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο πλησίασε και του έριξε και ένα... χαστουκάκι!
 

«Ήρθε ένα πουλάκι στο αυτάκι μου και μου είπε ότι εσύ με μπλόκαρες» ανέφερε η τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού τάλεντ σόου ενώ χώθηκε για λίγο στην αγκαλιά του Κωνσταντίνου Αργυρού. «Μ’ αγαπάς; Να σου πω κάτι… Καλό, καλό, κακό» πρόσθεσε για να δώσει με χιούμορ ένα μικρό χαστούκι στον συνάδελφο της ο οποίος και χαμογέλασε μουδιασμένος.

Δείτε εδώ το βίντεο από το χαμό που έγινε στη διεκδίκηση της Ειρήνης.

Πάντως η Ειρήνη αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!