GOSSIP

Συγκινήθηκε η Ηλιάνα στον τελικό του Love Island - Τα σενάρια για το μέλλον της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μετά την ολοκλήρωση του Love Island, είναι βέβαιο πως σύντομα θα επιστρέψει στην tv και μάλιστα δημοσιεύματα τη θέλουν να αναλαμβάνει ένα... γνώριμο ρόλο.

Η ίδια, στο τελικό του Love Island που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 5/11 όπου αναδείχτηκαν νικητές και κέρδισαν το έπαθλο των 50.000 ευρώ οι Μαρία και Αργύρης, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.


«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας» είπε.


Το τηλεοπτικό μέλλον της

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life ο ΣΚΑΪ βγάζει από το συρτάρι του το My Style Rocks το οποίο συζητιέται να ξεκινήσει από τις αρχές του Ιανουαρίου, λίγο μετά το Survivor All Star.

Το ίδιο σημοσίευμα αναφέρει πως αν και αρχικά το κανάλι ήθελε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας, στο τραπέζι φαίνεται πως πέφτει νέο σενάριο.

Συγκεκριμένα λέγεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να επαναφέρουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το GNTM.

Για την ώρα αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ωστόσο η ίδια αλλά και ο σταθμός δεν έχουν περάσει σε ανακοινώσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους μετά το τέλος του Love Island.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!