GOSSIP

Ο Σεργουλόπουλος "πανηγυρίζει" μετά την καταδίκη του Τσιάρτα

Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, που είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν μιλήσει ανοιχτά υπέρ του δικαιώματος να αποκτούν παιδιά και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και που ο ίδιος είναι πατέρας ενός αγοριού, σήμερα από τον αέρα της εκπομπής του, δεν έκρυψε τη χαρά του για την καταδίκη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιάρτα.

Θυμίζουμε πως χθες Πέμπτη 3/11 πως έγινε γνωστό την Πέμπτη (03/11) ο Βασίλης Τσιάρτας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε το κάνει το 2017, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων.


Η επίμαχη ανάρτηση που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής είναι η ακόλουθη.


Ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος, σήμερα αποφάσισε να σχολιάσει από την εκπομπή του στην ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον, τήν Μεσημβρίαν», την είδηση της καταδίκης του ποδοσφαιριστή και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του με αυτή τη δικαστική απόφαση.


«Όμορφη αυτή η Παρασκευή και έχω πάρα πολύ καλά νέα. Θέλω να πω ότι καταδικάστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας, πρώτη φορά βγήκε απόφαση της εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου για δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους, λόγω ταυτότητας φύλου… Θέλω να πω ότι στον κύριο Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος που θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ και όπου βρεθώ, γιατί το αγαπάω. Και έχω το δικαίωμα αυτό. Κι αν μου την πει, μπορώ και εγώ να καταφύγω στη δικαιοσύνη. Υπάρχει ιστορική απόφαση. Είπε ότι δε συμφωνεί ότι είναι ρατσιστής. Έτσι αποφάσισε αυτός ο ίδιος για τον εαυτό του. Και διάφορες τέτοιες αηδίες είπε… Επιτέλους, να ξέρουμε πως δεν είναι “θα πω και εγώ τη γνώμη μου, η να ακούσω την αντίθετη άποψη”. Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο. Τη χάρηκα αυτή την απόφαση πάρα πολύ» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!