GOSSIP

Ο Σμαραγδής με επιστολή του στέλνει μήνυμα στον Αγγελόπουλο

Τέλος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις αποκαλύψεις που έκανε ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, πως δέχτηκε πιέσεις να δώσει το ρόλο του Υψηλάντη στον Γιώργο Αγγελόπουλο, στη νέα ταινία που ετοιμάζει για τη ζωή του Καποδίστρια, θέλησε να κάνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης στέλνοντας στα media μια επιστολή προς το "Ντάνο" του Survivor.

Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Γιάννης Σμαραγδής με επιστολή που έστειλε στο zappit.gr δηλώνει τα ακόλουθα: 

«Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη, στην ταινια ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους περί του αντιθέτου.

Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι…

Κε Αγγελόπουλε, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδια σου. Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!