GOSSIP

Η Παπουτσάκη έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση πως χώρισε

Δημοσιεύματα θέλουν την ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη να χωρίζει με τον επί 10 ετών σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τώρα η ίδια έκανε την πρώτη ανάρτησή της στα social media μετά την αποκάλυψη πως οδεύει προς διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε πριν από δύο εβδομάδες, να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 10 χρόνια γάμου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους και καμία από τις δύο πλευρές, δεν έχει προχωρήσει σε δηλώσεις.


Προτεραιότητά τους είναι τα δύο τους παιδιά, Μάξιμος και Κίμωνας, για χάρη των οποίων τηρούν τυπικές σχέσεις. Ο Μάξιμος ήρθε στη ζωή, εννέα μήνες μετά τον γάμο τους και συγκεκριμένα στις 3 Μαΐου  του 2013, ενώ στις 4 Μαρτίου του 2019 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος τους, Κίμωνας.

Μάλιστα, ενώ φρόντισαν να σβήσουν ο ένας τον άλλο στα social media, κράτησαν τις κοινές τους φωτογραφίες.
Η ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Λίγες ώρες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον επιχειρηματία, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει καριέρα και στο τραγούδι, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από εμφάνισή της σε μουσική σκηνή. 

Η ίδια δεν έκανε καμιά αναφορά στην είδηση του χωρισμού και στη λεζάντα έγραψε: «Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να εκφράσουν τη χαρά μου… Ευχαριστώ την μπάντα μου, αυτά τα απίστευτα μουσικά αστέρια, που απολαύσαμε μαζί την κάθε στιγμή και διασκεδάσαμε μέσα από την καρδιά μας! Ενωμένοι και αγαπημένοι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!