GOSSIP

Ξέσπασε ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής μιλώντας για το "Ντάνο"

Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη νέα ταινία που ετοιμάζει για τον Ιωάννη Καποδίστρια και έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για το Γιώργο Αγγελόπουλο, το γνωστό "Ντάνο" του Survivor που πλέον κάνει καριέρα στην υποκριτική.

Ο γνωστός σκηνοθέτης ξεκαθάρισε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πάρει μέρος στο ταινία, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι ο ίδιος τον είχε επισκεφθεί πριν από 3 χρόνια στο γραφείο του μαζί με μια φίλη του που είναι δημοσιογράφο.

«Πριν από 3 χρόνια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε έρθει στο γραφείο μου με μια φίλη μου δημοσιογράφο για να τον συμβουλεύσω για την υποκριτική. Του είπα να πάει να διορθώσει τη φωνή του γιατί είναι διαφορετική με το σώμα του και να πάει να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε, αυτός έκανε διάφορες προσπάθειες να έρθει σε επαφή μαζί μου, τηλεφωνικές και κάποια μηνύματα στα οποία δεν ανταποκρίθηκα με κανένα τρόπο. Ο σκηνοθέτης δεν κάνει μαθήματα υποκριτικής στους ηθοποιούς», είπε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν βγήκε αυτό το δημοσίευμα, πήρα τη δημοσιογράφο και της είπα “Τι είναι αυτές οι ασχήμιες; Πάρε τον τηλέφωνο και πες του να βγει να το διαψεύσει”. Τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ακριβώς τι να γράψει. Δεν το έκανε.

Μετά πήρα τηλέφωνο αυτόν που λέει ότι είναι ο διανομέας και μετά αποσύρθηκε και του λέω “εσύ το έχεις κάνει». Και μου είπε: “Το είπα σε μια δημοσιογράφο φίλη μου, αλλά δεν είπα εγώ να παίξει τον Υψηλάντη”. Του είπα να βγει να τα πει αυτά. Όχι μόνο δεν βγήκε, αλλά μου είπε: “Εάν δεν παίξει ο Ντάνος στην ταινία, αποσύρομαι”. Και του είπα μια κουβέντα που λέμε στην Κρήτη… Και μου έκλεισε το τηλέφωνο».

Αμέσως μετά, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας διάβασε στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα που του έστειλε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο οποίο έγραφε: «Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Άλλη είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι για την εξέλιξη των πραγμάτων».

Το εν λόγω μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου είχε ως αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να αποκαλύψει ολόκληρο το παρασκήνιο γύρω από αυτή τη φημολογία ότι ο ίδιος θα συμμετάσχει στη ταινία του. Συγκεκριμένα, είπε: «Τα παιχνίδια αυτά μακριά από τις ταινίες τις δικές μου. Προσπάθησαν να επιβάλουν τον κύριο Αγγελόπουλο και να παίξει τον Υψηλάντη.

Ξέρετε ποιο πρόβλημα μου δημιούργησε εμένα όλη αυτή η ιστορία; Εγώ έχω επιλέξει τον ηθοποιό και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “Τι είναι αυτά τα πράγματα που κάνετε κύριε Σμαραγδή”; Το δεύτερο πιο σοβαρό είναι ότι ο Υψηλάντης έχει απογόνους. Ο ένας εξ’ αυτών είναι ο Άγγελος Υψηλάντης, φίλος μου. Επίσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από τη μητέρα του είναι απόγονος του Υψηλάντη. Δηλαδή, τι θα πει η οικογένεια για μια επιλογή σαν αυτή που εμφανίζομαι εγώ ότι έχω κάνει; Αυτά που σας είπα είναι 1.000.000% αλήθεια».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!