GOSSIP

Χώρισε η Σάσα Μπάστα μετά από 4 χρόνια γάμου

Η είδηση ενός ακόμη διαζυγίου ήρθε αυτές τις μέρες να ταράξει τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ, αφού έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα  και ο Δημήτρης Κουσαθανάς, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Μάλιστα το ζευγάρι είχε κάποτε κάνει τρεις τελετές για να "σφραγίσει" την κοινή ζωή του και συγκεκριμένα είχαν κάνει πολιτικό αλλά και θρησκευτικό γάμο, καθώς και μια τελετή όρκων που είχε γίνει στο Ντουμπάι.


Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Δημήτρης Κουσαθανάς παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Λίγους μήνες νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους ζωής στο Ντουμπάι σε μια τελετή η οποία θεωρήθηκε ως πρώτος – ανεπίσημος γάμος τους.


Τον Ιανουάριο του 2019 η Σάσα Μπάστα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) πραγματοποιώντας τον θρησκευτικό του γάμο μαζί με την βάφτιση της μικρής τους η οποία πήρε δύο ονόματα, Ειρήνη – Αλεξάνδρα. 


Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real Life τώρα το ζευγάρι χωρίζει, ενώ το ίδιο δημοσίευμα επικαλείται πηγές από το φιλικό κύκλο του πρώην ζεύγους, που λένε πως μια επανασύνδεση είναι μάλλον απίθανη και πως... το γυαλί έσπασε και δεν ξανακολλάει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!