GOSSIP

O Ματαράγκας "αδειάζει" τον Πολίτη και όσα λέει για τη "Λάμψη" [βίντεο]

Στον απόηχο της κόντρας που δείχνει να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους Κάτια Δανδουλάκη και Χρήστο Πολίτη, ένας ακόμη άλλοτε πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Λάμψη, έκανε νέες δηλώσεις.

Θυμίζουμε πως χθες η Κάτια Δανδουλάκη, επέλεξε να απαντήσει με... σιωπή στις νέες αιχμηρές δηλώσεις του Πολίτη και σήμερα ο Γιώργος Ματαράγκας έκανε νέες δηλώσεις.

«Μου φαίνεται πολύ περίεργο πώς ξαφνικά ήρθαν στον Χρήστο Πολίτη, μόνο τα κακά από την «Λάμψη». Ο κύριος Πολίτης ήταν μια χαρά στα γυρίσματα, συνεργάσιμος πάντα κύριος. Είναι αμαρτία να ανασκαλεύουμε τέτοια θέματα σε μια στιγμή, που δεν ζει ο Φώσκολος για να απαντήσει. Η τηλεόραση δεν είναι εύκολη υπόθεση, την ώρα που παίζονται τα σίριαλ λες “πω πω σε ξέρει όλος ο κόσμος” και την επόμενη δεν σε θυμάται κανένας. Με τον Χρήστο Πολίτη δεν έχουμε επικοινωνία, είναι εξαφανισμένος, ήταν επιλογή του», είπε αρχικά ο Γιώργος Ματαράγκας.

«Όλα αυτά που λέει ο Χρήστος Πολίτης δεν υπήρχαν, ούτε κόντρες με τον Φώσκολο. Ποιος θα αποφασίσει ποιός θα είναι το πρώτο όνομα στη σειρά; Οι παραγωγοί και ο σκηνοθέτης», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το εάν είχαν καλές αποδοχές απ΄ τη θρυλική σειρά ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως, «βέβαια βγάλαμε χρήματα από την «Λάμψη». Ήμουν 15 χρόνια, στην αρχή στην «Λάμψη» και μετά στο ”Καλημέρα”».

Τέλος, για τα ευτράπελα των γυρισμάτων ο Γιώργος Ματαράγκας δήλωσε πως, «στην “Λάμψη” που είχαν βάλει ουίσκι αντί για τσάι, και μου ζήτησαν να το πιω με τη μια. Το ήπια και έγινα τούρμπο».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!