GOSSIP

The Voice: Τελικά η Βάλια και όχι η Ειρήνη θα είναι στα backstage

Πρόσφατα ακούστηκε έντονα η φήμη πως η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου, θα έπαιρνε φέτος τη σκυτάλη από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου στην παρουσίαση των backstage στο The Voice, αλλά αυτό μάλλον δεν θα συμβεί.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του zappit.gr υπήρξε διιάσταση ανάμεσα στην AcunMedya και τον ΣΚΑΪ  το προηγούμενο διάστημα με αφορμή το The Voice και την παρουσίαση των backstage.

Αν και ο ΣΚΑΪ μέσα στους όρους συνεργασίας του με την τουρκική εταιρεία παραγωγής συμπεριλαμβάνει και το γεγονός ότι θα πρέπει να έχει λόγο στην επιλογή των προσώπων, φαίνεται πως αυτή τη φορά η Acun έκανε κάποιες συναντήσεις με πρόσωπα αν αγνοία του καναλιού.

Συγκεκριμένα, η AcunMedya προόριζε για τη θέση της παρουσίασης των backstage του The Voice την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΣΚΑΪ και την τελική επιλογή του προσώπου που δεν θα είναι άλλο από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, εκτός από το γεγονός ότι είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού, είναι απόφαση μονόδρομος για τον ΣΚΑΪ και για άλλους λόγους…

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!