GOSSIP

Ο Φώτης Σπύρου γνώριζε τη 12χρονη στον Κολωνό - Δείτε τί αποκάλυψε

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν όλοι τις εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που τη βίαζε και την εκπόρνευε ο Ηλίας Μίχος και σήμερα ο ηθοποιός Φώτης Σπύρου αποκάλυψε πως όχι μόνο γνώριζε την οικογένεια της άτυχης 12χρονης, αλλά σκόπευε να βαφτίσει και ένα από τα αδέλφια της.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την οικογένεια της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μάλιστα, ο Φώτης Σπύρου αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για να βαφτίσει ένα από τα παιδιά της εν λόγω οικογένειας και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι, αλλά όχι την ίδια τη 12χρονη.

«Γνωρίζω την οικογένεια αυτή, πριν πολλά χρόνια ζούσαν στην ίδια πολυκατοικία με έναν κολλητό μου φίλο. Γνώριζα τα παιδιά και κάποια στιγμή είχαμε πει για να βαφτίσω ένα κοριτσάκι αλλά δεν πρόκειται για την 12χρονη σήμερα. Απομακρυνθήκαμε. Αυτή η μάνα προσπαθούσε να ελέγξει τα παιδιά με όσες δυνάμεις είχε. Όταν αυτός ο άνθρωπος, ο πατέρας, δεν άφηνε επίδομα για επίδομα, δεν άφηνε τρόφιμο για τρόφιμο, δεν άφηνε τίποτα μα τίποτα, δεν ήξερε πόσα παιδιά έχει. Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πάρα πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μία ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε», είπε ο Φώτης Σπύρου.

«Το μόνο που μπορούσε να γίνει για αυτά τα παιδιά κι είναι αυτό που έκανα κι εγώ, είναι να σκεφτούμε πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Δεν είναι φυσιολογικό αυτά τα παιδιά να θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μας. Σίγουρα. Οι σχέσεις με τον πατέρα ήταν τεταμένες. Ανύπαρκτες. Έχω χρόνια να το δω αυτό το παιδάκι», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά εκεί μέσα μεγάλωσαν πολύ περίεργα. Αυτό το παιδί ήθελε μια ασφάλεια, μια ζεστασιά, αλλά ήταν αφύσικο, γιατί ζητούσε οικογένεια. Η γειτονιά βοηθούσε όσο μπορούσε».


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!