GOSSIP

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πέταξε μεγάλο... καρφί για τον Χάρη Βαρθακούρη

Η πρώην νικήτρια του ριάλιτι Big Brother παραχώρησε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν κρατά επαφές με κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες της και πέταξε και ένα μεγάλο... καρφί για τον τότε παρουσιαστή του ριάλιτι Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και για τους κριτές του J2Us στο οποίο επίσης συμμετείχε.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μίλησε σήμερα στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και αρχικά είπε πως θα ήθελε να επιστρέψει στην tv με μια ψυχαγωγική εκπομπή αλλά και με παιδαγωγικό χαρατήρα και αναφέρθηκε στον τετραπληγικό αδελφό της.

 

Στην πορεία όταν ρωτήθηκε για το Big Brother και το J2Us είπε: «Στο Big Brother αδικήθηκα από όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά δεν πειράζει, με δικαίωσε ο κόσμος. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με κανέναν, τους έχω μπλοκάρει όλους. Οι κριτές στο J2US δεν με συμπαθούσαν, γι’ αυτό και πάντα μου έβαζαν χαμηλές βαθμολογίες. Δεν με συμπαθούσαν, είχαν επικεντρωθεί περισσότερο στη σχέση που είχα με τον Χάρη Βαρθακούρη», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε στη συνέχεια: «Με τον Χάρη δεν είχαμε τις καλύτερες σχέσεις, υπήρχε ένα χάος. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι ο Χάρης Βαρθακούρης όταν ανέβαζε στόρι, έβαζε το όνομά μου δίπλα στη Δανέζη. Εγώ του είχα πει ότι αυτό δεν μου αρέσει, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή την κοπέλα. Εκείνος, όμως, το έκανε για ίντριγκα».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!