GOSSIP

H Καινούργιου έγινε έξαλλη με την Μουτίδου : «Συνάντησα πολλά σκουπίδια...»

Μια πολύ μεγάλη νέα κόντρα ξέσπασε το περασμένο weekend στην ελληνική σόουμπιζ, με τις Κατερίνα Καινούργιου και Σοφία Μουτίδου να ανταλλάσσουν... μπηχτές μέσω social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, ανέβασε στα social media, μια κοινή πόζα της πλάι στην τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και κριτή του J2US.


Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, σχολίασε αυτή την πόζα των δύο γυναικών γράφοντας : «λίγο ακόμα πρέπει».

Η ανάρτηση αυτή έπεσε στην αντίληψη της Κατερίνας Καινούργιου η οποία έδειξε να ενοχλείται από το σχόλιο και προχώρησε σε μια ανάρτηση μέσα από την οποία διερωτώταν τι ακριβώς ενόχλησε τη Σοφία Μουτίδου.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολούθησαν αρκετές δηλώσεις μέσω αναρτήσεων και από τις δύο πλευρές ενώ το βράδυ της Κυριακής 23/10 η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση όλο νόημα…

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!