GOSSIP

H Ηλιάνα μίλησε για το bullying στο GNTM και ξέσπασε με ένα σχόλιο για τα κιλά της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Love Island αυτό το weekend αναφέρθηκε πολλές φορές στα κιλά της, αλλά και στις δυσκολίες που βίωσε στο GNTM και στο bullying που έχει υποστεί. 

Το bullying και το GNTM

H παρουσιάστρια του Love Island μίλησε σε podcast και έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Αρχικά μίλησε για την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας πως στις δυο σεζόν του GNTM βίωνε μπούλινγκ και ζούσε έναν εφιάλτη που είχε επιπτώσεις στην υγεία της. 

Ακόμα, ανέφερε πως έχασε τη δουλειά της στο show μοντέλων λέγοντας πως δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τους λόγους ενώ αναφέρθηκε και στα σχόλια που γράφονται για τα κιλά της μέχρι και σήμερα στα social media.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά.

Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη.

Τελειώσαμε τη δεύτερη σεζόν και εγώ έμεινα εκτός του show για λόγους που δε μπορώ να πω και μετά ήρθε η πανδημία. Τα κιλά μου επέστρεψαν στο κανονικό τους και εγώ δεν ξανά ένιωσα άγχος γιατί έβαλα σε προτεραιότητα τον εαυτό μου. Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι ερωτήσεις για τα κιλά της

Λίγες ώρες μετά από το podcast η παρουσιάστρια έκανε ένα Q&A στο Instagram και οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι τη ρώτησαν, μεταξύ άλλων και για τα κιλά της, με την ίδια να απαντά αρχικά: «Είμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια, που νομίζετε ότι δεν είμαι. Υγιέστατη, χαρούμενη και πιο ήρεμη από ποτέ… Μιας και τα κιλά μου έχουν απασχολήσει αρκετά. Δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος».

Κατόπιν και με αφορμή σχόλιο follower που της έγραψε πως δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατη, η παρουσιάστρια ξέσπασε.

«Και τι να κάνω φίλη μου, να ζυγίζομαι κάθε 2 λεπτά; Να μετριέμαι με τη μεζούρα κάθε μέρα; Να βγάζω πάντα την τέλεια λήψη για να μην φαίνομαι πιο αδύνατη σήμερα ή αύριο πιο παχιά; Να κάνω ανελέητο φώτοσοπ; Να δημιουργήσω ανασφάλειες στον εαυτό μου με όσα ακούω κάθε μέρα; Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω πράγματα στον εαυτό μου, γιατί αρέσω σε κάποιους αλλιώς; Ή να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να με αγαπάω και να περνάω τέλεια, ανεξάρτητα από το τι γίνεται γύρω μου; Λέω να συνεχίσω να κάνω το τελευταίο, η πνευματική υγεία έρχεται πρώτη» απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!