GOSSIP

Χώρισε η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο πριν παντρευτεί

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks και της Φάρμας, είχε πει πως είχε αρραβωνιαστεί και σχεδίαζε το γάμο της, αν και φρόντιζε να μην αποκαλύπτει πολλά για το σύντροφό της και τώρα μάθαμε πως το ζευγάρι χώρισε.

Τη δυσάρεστη είδηση του χωρισμού αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως ανάφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μπαρτζώκας, η Δήμητρα Αλεξανδράκη χώρισε με τον σύντροφό της, Δημήτρη.

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με στενό συνεργάτη του μοντέλο, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι χώρισε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο πρώην αγαπημένος της πήραν από κοινού αυτή την απόφαση και σύμφωνα με τον συνεργάτη της το μοντέλο είναι καλά και έχει επικεντρωθεί στη δουλειά της.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Θυμίζουμε πως λίγο καιρό πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκάλυψε πως μαζί με τον σύντροφό της είχε πάρει την ευλογία του Θεού.

Πάντως η Δήμητρα, έγραψε στο Instagram: «Σε πρόδωσα εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά» με τους συνεργάτες της Καινούργιου να σχολιάζουν πως αυτή η ανάρτηση ίσως μαρτυρά πως δεν ήταν και τόσο... κοινή η απόφαση του χωρισμού, ενώ αναφέρθηκαν και στα όσα είχαν ακουστεί πριν από λίγες εβδομάδες για περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!