GOSSIP

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε γιατί ανέβαλε το γάμο του με την Μαρία Αντωνά

Νέες τηλεοπτικές δηλώσεις έκανε ο ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του Survivor Άρης Σοϊλέδης και σε αυτό απάντησε και πάλι για τα σενάρια που τον θέλουν να συμμετέχει στο Survivor All Star και μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την αρραβωνιστικιά του Μαρία Αντωνά, εξηγώντας γιατί έχουν αναβάλει το γάμο τους.

Αρχικά είπε στην κάμερα της εκπομπής, Πρωινό Μας: «Δεν έχει γίνει κάποια νύξη από την μεριά της παραγωγής. Αναμονή να γίνει κάποια επαφή, δεν ξέρω αν θα γίνει και με τι όρους θα γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Για το αν θα πάω ή όχι δεν θα παίξει ρόλο το οικονομικό»!

Παράλληλα τόνισε πως σίγουρα το ποσό των 5.000 ευρώ την εβδομάδα δεν είναι λίγο, ένω είπε όλο νόημα: «ο Ντάνος, ο Κατσούλης και εγώ δεν θα έπρεπε να λείπουμε από το Survivor All Star»

Για τον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε: «Είχαμε βάλει ένα πλάνο να γίνει τον Σεπτέμβριο, αυτό δεν καταφέραμε να γίνει δυστυχώς. Το αρχικό πλάνο είναι να γίνει μέσα στο 2022. Την πρώτη φορά που μιλήσαμε, χωρίς να έχουμε ιδωθεί από κοντά, της είπα ότι θα την παντρευτώ. Είμαστε ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπιο, την περίοδο που γνωριστήκαμε μάλιστα διαβάζαμε και το ίδιο βιβλίο, οπότε το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή».

Τέλος για σχόλια που δέχτηκε μετά το Survivor, είπε: «Τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που δεν έχουν ζωή, κράζουν, βρίσκουν οικογένειες, εύχονται κατάρες και όλα αυτά, δεν τους βλέπω καν».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έχω πάρει πολλή αγάπη. Έβρισκαν το τηλέφωνό μου από τον τηλεφωνικό κατάλογο και το κινητό μου χτύπαγε ασταμάτητα. Τρελάθηκα και τώρα το έκανα απόρρητο γιατί δεν σταματούσε. Μεγάλη ικανοποίηση για εμένα που ο κόσμος με αγάπησε αυτούς τους έξι μήνες»!

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!