GOSSIP

Ράγισαν καρδιές με την πρόσφατη ανάρτηση που έκανε η Λάουρα Νάργες

Η παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Λάουρα Νάργες δείχνει να βιώνει αυτό το διάστημα την απόλυτη ευτυχία, καθώς ζει τον έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι και οι δυο τους τον περασμένο μήνα απέκτησαν το πρώτο παιδάκι τους. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που πάντα θα ρίχνει τη... σκιά του στην ευτυχία της.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ το πόσο πολύ της στοίχισε η απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια και κατά καιρούς μέσω social media έχει εκφράσει δημόσια την αδυναμία που έτρεφε για τον μπαμπά της.


Η ίδια σε συνέντευξη της είχε πει πως ο θάνατος του μπαμπά της την είχε συγκλονίσει και την ώθησε στο να κάνει ψυχοθεραπεία: «Νομίζω πως ενηλικιώθηκα απότομα στα 17 μου, όταν απογαλακτίστηκα από την οικογένειά μου δίχως να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Ο θάνατος του μπαμπά μου ταρακούνησε άλλα ζητήματα, γύρω από τη ζωή και τη διαχείριση της καθημερινότητας. Πλέον πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπάς και που σε αγαπούν. Η απώλεια του μπαμπά σήμανε μια περίεργη περίοδο ξεκαθαρίσματος ατόμων που ήταν γύρω μου και δεν το άξιζαν. Όλο αυτό δεν έγινε ξαφνικά, αλλά σταδιακά, μετά από ένα χρόνο...» είχε πει.


Πλέον η Λάουρα είναι μανούλα και κρατά στην αγκαλιά της το γιο της.


Η ίδια θέλησε χθες Τετάρτη 19/10, με αφορμή την συμπλήρωση 9 χρόνων από το θάνατο του μπαμπά της, να δείξει σε όλους πως ποτέ δεν τον ξεχνά και σχολίασε πως ο γιος της μοιάζει πολύ στον μπαμπά της, ο οποίος δυστυχώς δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον εγγονό του.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!