GOSSIP

Η Ανθή Σαλαγκούδη επιστρέφει στην tv - Μάθαμε τί εκπομπή θα κάνει

Την τηλεοπτική επιστροφή της ετοιμάζει η Ανθή Σαλαγκούδη, η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor και σήμερα μάθαμε τί εκπομπή θα κάνει.

Η Ανθή, που είναι κόρη γνωστού πολιτικού, είχε προκαλέσει πολλά σχόλια όταν συμμετείχε στο ριάλτι επιβίωσης και τους τελευταίους μήνες, είχε κατά καιρούς μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας και όταν μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε και όταν έγινε ληστεία στο σπίτι της στο Χαλάνδρι .


Και σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γρσμμέλη αποκάλυψε πως σύντομα η Ανθή θα έχει δική της εκπομπής στην tv.


Μάλιστα η τηλεκριτικός αποκάλυψε πως μολονότι όλοι οι συνεργάτες της στο Πρωινό Μας θεωρούσαν πως η Σαλαγκούδη πιθανά θα παρουσίαζε πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή, τελικά η πρώην παίκτρια του Survivor θα κάνει πρωινή ενημερωτική εκπομπή στο κανάλι Action 24.


Η Γραμμέλη αποκάλυψε πως πλάι στην Ανθή θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Παγάνης και η εκπομπή θα προβάλλεται από τον ερχόμενο Νοέμβριο καθημερινά από τις 10 τι πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι. 

Γιώργος Παγάνης
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!