GOSSIP

Η Μπέττυ Μαγγίρα μνημονεύει τη μητέρα της και ραγίζει καρδιές [εικόνες]

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Δευτέρας 17/10 εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη στον αέρα της εκπομπής της, με την ίδια να εξηγεί πως η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για αυτή καθώς συμπληρώνονταν ένας χρόνος από το θάνατο της μητέρας της, την οποία λάτρευε.

Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με την αείμνηστη μητέρα της, η οποία, όπως θα δείτε, μοιάζει εκπληκτικά με την αδελφή της παρουσιάστριας, την ηθοποιό και κωμικό Ματθίλδη Μαγγίρα.


Τις φωτογραφίες συνόδευαν τα ακόλουθα συγκινητικά λόγια: «Ένας χρόνος μακριά σου … κι ακόμη να συνηθίσω την απουσία σου . Πιάνω τον εαυτό μου να μιλάω σαν εσένα και να λέω εκφράσεις σου ακόμα κι αυτές που μικρή μπορεί να με εκνευρίζανε !!! Βλέπω σημάδια γύρω μου που σε θυμίζουν …. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και θέλω να σε πάρω τηλ να σου μιλήσω … κι υπάρχουν και μέρες που απλά θέλω να με πάρεις αγκαλιά και να μείνω εκεί κοντά σου. Μου λείπεις πολύ μαμα … Εύχομαι μόνο εκεί που είσαι, να σαι καλύτερα , να γελάς να χορεύεις και να τα « οργανώνεις» όλα όπως μόνο εσύήξερες … Σ αγαπώ κι ας μην είσαι εδώ να στο πω …»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!