GOSSIP

O "Ντάνος" εκνευρίστηκε όταν τον (ξανα) ρώτησαν για το Survivor All Star

Τη θεατρική παράσταση ¨Σέρρα - Η ψυχή του Πόντου¨ πήγε να δει ο Γιώργος Αγγελόπουλος και εκεί τον εντόπισε η κάμερα της εκπομπής της Μελέτη και όταν οι δημοσιογράφοι του έκαναν μια ερώτηση για το Survivor All Star ο ίδιος, απάντησε πολύ ευγενικά μεν, αλλά δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στο Survivor, είναι γεγονός πως ασχολείται συστηματικά με την υποκριτική και αφού τον είδαμε να παίζει σε τηλεοπτική σειρά, τώρα έχει στα σκαριά και τριες ταινίες στις οποίες συμμετέχει.

Ο ίδιος λοιπόν όταν ρωτήθηκε για πολλοστή φορά για το Survivor All Star είπε: «Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχω τοποθετηθεί για το Survivor τόσο πολύ και ενώ αυτή τη στιγμή σας λέω ότι είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι;»!

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα είμαι ο πρώτος που εκτιμώ που ήμουν σε ένα παιχνίδι που με βοήθησε πάρα πολύ…»!

Και συνέχισε φανερά εκνευρισμένος: «αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα δύο project και τα θεωρώ πολύ σημαντικά, οπότε ας μείνουμε σε αυτά»!

Πάντως ο συνεργάτης της Μελέτη, Κώστας Τσουρός είπε όλο νόημα πως ο Ντάνος πάντα θα δέχεται ερωτήσεις για το Survivor και είναι λογικό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!