GOSSIP

Συνελήφθη στενή συνεργάτιδά της Κατσαφάδου για τη ληστεία σε μαγαζί της

Το τελευταίο διάστημα, η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου που έχει στήσει το δικό της... βασίλειο ομορφιάς, βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς έγιναν ληστείες σε καταστήματά της. Και τώρα είχαμε εξελίξεις καθώς μάθαμε πως έγινε μια σύλληψη και μάλιστα στενής συνεργάτιδας της Κατσαφάδου.

Η πιο πρόσφατη ληστεία έγινε στο κατάστημά της στο Περιστέρι τον περασμένο μήνα και οι Αρχές έλεγαν πως ήταν κοντά στον εντοπισμό των δραστών και τώρα μάθαμε πως έγινε μια σύλληψη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, που είδαμε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου οι Αρχές συνέλαβαν στενή συνεργάτιδά της Δήμητρας Κατσαφάδου καθώς από ότι φαίνεται οργάνωσε την κλοπή σε ένα κατάστημα της Κατσαφάδου, ενώ έχει απασχολήσει κι άλλες φορές με τέτοιες υποθέσεις.

«Ήταν τα πιο ακριβά προϊόντα που υπήρχαν στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου. Συνελήφθη στενή συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου, μία γυναίκα η οποία φέρεται ότι οργάνωσε και συμμετείχε στην κλοπή και μάλιστα ο λόγος που συνελήφθη και μπήκαν στη διαδικασία να ερευνήσουν οι αστυνομικοί είναι γιατί υπήρχε συμμετοχή της και σε άλλες κλοπές άσχετες με την Κατσαφάδου» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!