GOSSIP

Η Μαρία Αντωνά πέταξε μεγάλη... σπόντα για τον Σπύρο Μαρτίκα [βίντεο]

Σε ένα event γνωστής εταιρείας καλλυντικών βρέθηκαν καλεσμένοι οι Άρης Σοϊλέδης και Μαρία Αντωνά και η αρραβωνιαστικιά του γνωστού ποδοσφαιριστή και φιναλίστ του Survivor, πέταξε μεγάλες σπόντες κατά του Σπύρου Μαρτίκα και μίλησε με πολύ ειρωνικό τρόπο για τον πρώην παίκτη του Survivor και σύντροφο του μοντέλου Βρισηίδας Ανδριώτου.

Δημοσιογράφοι ρώτησαν το ζευγάρι το πώς διαχειρίζεται ο ποδοσφαιριστής την αμοιβή που πήρε από το Survivor. Με αφορμή αυτό, η Μαρία Αντωνά άφησε το σχόλιό της για τον πρώην συμπαίκτη του Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι επιβίωσης, Σπύρο Μαρτίκα.

«Ο γάμος μας είναι ένας γρίφος που θα λυθεί σύντομα» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης πρόσθεσε: «Θέλουμε να το οργανώσουμε λίγο καλύτερα, γιατί όταν εγώ βγήκα από το παιχνίδι ζούσα μια τρέλα, με συνεντεύξεις και όλα αυτά».

Όσο για το πώς θα επενδύσει ο Άρης Σοϊλέδης τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor, η Μαρία Αντωνά σχολίασε: «Μπορείς, αν θέλεις, να συμβουλευτείς τον Σπύρο Μαρτίκα. Σίγουρα θα ξέρει πριν από εμάς γι’ ακόμα μία φορά, νομίζω. Απ’ ότι φαίνεται είναι σύμβουλος επενδύσεων».

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε από την πλευρά του: «Βλέπω ότι βγαίνουν και λένε πράγματα για εμάς, δεν ασχολούμαι καν, όπως βλέπετε».

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν και άλλοι celebrities που έκαναν δηλώσεις στις κάμερες.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν θα δείτε γάμο στο 2022-23», είπε η  Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Νίκο Μάνεση στο «Πάμε Δανάη».

«Αν ο κύριος Μάνεσης είχε παρακολουθήσει την εκπομπή και ήξερε ότι είναι ενότητα, ίσως αντιδρούσε διαφορετικά», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Η Ελεάννα Χρυσικοπούλου έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, περί χωρισμού με τον σύζυγό της.

«Δεν ξέρω γιατί στην αναζήτηση του google γραφεί «χώρισε», όλοι θα ψάξουν κάτι αρνητικό που μπορεί να ακουστεί», διευκρίνισε.

Η Άννα Πρέλεβιτς μίλησε για τον γάμο της αλλά και για το εάν δέχθηκε πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1.

«Το καλοκαίρι μάλλον θα παντρευτούμε. Έχω μιλήσει με την Δούκισσα μετά την αποχώρησή της από το πρωινό. Νομίζω θα ήταν λίγο αστείο μετά την Δούκισσα να μου κάνουν πρόταση για το πρωινό», τόνισε το μοντέλο.

Η Κέισι Μίζιου αποκάλυψε εάν παντρεύεται.

«Σίγουρα με τον Δημήτρη σκεφτόμαστε κάποια στιγμή τον γάμο, αλλά όλα είναι…κάποια στιγμή», σχολίασε το γνωστό μοντέλο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!