GOSSIP

Η Ιωάννα Τζανή έκανε μια ανάρτηση και έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Κόρκα

Την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram έκανε η Ιωάννα Τζανή μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Love Island.

Θυμίζουμε πως η Islander στο χθεσινό επεισόδιο ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει για να πάει να βρει στην Ελλάδα τον Γιώργο Κόρκα, ο οποίος είχε αποχωρήσει οικειοθελώς λίγο νωρίτερα.


Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από το Love Island και αφού ευχαρίστησε πολλούς, είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Γιώργο Κ, γιατί, όπως η ίδια γράφει, την  έκανε να συνειδητοποιήσει ότι ναι, μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ δυο ανθρώπων ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες!


Συγκεκριμένα η Ιωάννα έγραψε τα ακόλουθα: «Μια από τις πιο συναρπαστικές και ιδιαίτερες εμπειρίες της ζωής μου έλαβε τέλος. Μπορεί να ήταν σύντομο το πέρασμα μου, αλλα το έζησα στο 100% και δεν μετανιώνω για τίποτα. Γέλασα με την ψυχή μου, ένιωσα ολα τα συναισθήματα στο φουλ και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους που θα κρατήσω σίγουρα στη ζωή μου.
Και φυσικά να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον @gkorkas που έκανε την διαμονή μου στη βίλα του @loveislandgreece πολύ πιο ευχάριστη, διασκεδαστική και με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι ναι, μπορούν να αναπτυχθούν συναισθήματα μεταξύ δυο ανθρώπων ακόμα και μέσα σε λίγες ημέρες. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρουσιάστρια της καρδιάς μας @ilianapapageorgiou που με τη γλυκύτητα και το χιούμορ της μας έκανε να νιώσουμε οικεία, να εκφραστούμε και να γίνει ακόμα πιο όμορφο αυτό το ταξίδι. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα μηνύματα αγάπης! Είστε όλοι υπέροχοι»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!