GOSSIP

Η Μπέτυ Μαγγίρα δεν άντεξε και λύγισε με την υπόθεση της 12χρονης

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε σήμερα στην έναρξη της εκπομπής της η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία αφού τόνισε πως δεν είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες καθώς κάτι την πνίγει εδώ και μέρες έκανε ένα ξέσπασμα μπροστά στις κάμερες σχολιάζοντας πόσο δύσκολο της είναι να παρουσιάζει μια ψυχαγωγική εκπομπή μια μέρα σαν αυτή!
 

Η ίδια είπε πως μετά και τις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν μπόρεσε να κοιμηθεί και εξήγησε πως όντας και η ίδια μάνα μιας 12χρονης και μιας 15χρονης δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη και να μην φορτιστεί συναισθηματικά.


Εμφανέστατα συγκινημένη η ίδια είπε πως όσο και αν έχουν επιλέξει συνειδητά να κάνουν μια αμιγώς ψυχαγωγική εκπομπή τους είναι ψυχικά και πρακτικά δύσκολο κάποιες μέρες.


«Υπάρχουν όμως και αυτές οι μέρες που δεν μπορούμε να τραγουδάμε και να χορεύουμε... δεν μας αφήνει κάτι μέσα από την ψυχή μας...» είπε


«Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα αντέξουμε να γυρνάμε την πλάτη στην επικαιρότητα και αυτή να έρχεται να μας χτυπά την πλάτη... να γυρίσουμε να την κοιτάμε κατάματα... Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμα σαν μάνα... Έχω θυμό... οργή...» είπε και ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών για όσους κάνουν κακό σε παιδιά και ξέσπασε σε λυγμούς όταν σχολίασε πως σκέφτεται πως θα μπορούσε να είναι η δική της κόρη αυτό το παιδί που η ζωή του καταστράφηκε πριν καν τη ζήσει.

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!