GOSSIP

Η Νένα Μεντή αποχώρησε από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου - Τί συνέβη;

Φέτος το χειμώνα η Νένα Μεντή σχεδίαζε να κάνει παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, με το έργο “Βρυκόλακες” του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, αλλά τελικά αποχώρησε από την παράσταση που τελικά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

Μάλιστα πριν από δύο ημέρες είδαμε τηλεοπτική συνέντευξη με την ηθοποιό, που μιλούσε για τη συνεργασία της με τον Φασουλή, ενώ βρίσκονταν στην κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, όπου είχε υποδεχτεί τον Κώστα Τσουρό, αλλά τελικά η ηθοποιός αποχώρησε από την παράσταση.

Συγκεκριμένα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Εθνικό Θέατρο το πρωί της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, γνωστοποίησε πως η Νένα Μεντή αποχώρησε από το έργο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Την Νένα Μεντή θα αντικαταστήσει η Ναταλία Τσαλίκη.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου

«Ανακοινώνεται ότι στην παράσταση του έργου Βρυκόλακες του Χένρικ Ίψεν σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή αντικαθίσταται για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους η κ. Νένα Μεντή από την κ. Ναταλία Τσαλίκη.

Η πρεμιέρα της παράστασης μετατίθεται στις 9 Νοεμβρίου 2022. 

Παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός 20 ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2107234567 για εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί μέσω τηλεφωνικού κέντρου και διαδικτυακά από την ticketservices.

Τα εισιτήρια από την προσφορά του early bird μπορούν να εξαργυρωθούν ή και να μεταφερθούν (χωρίς αλλαγή στο αντίτιμο) για οποιαδήποτε παράσταση της παραγωγής Βρυκόλακες από τις 9 έως τις 27 Νοεμβρίου 2022 και από τις 18 έως τις 29 Ιανουαρίου του 2023», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!