GOSSIP

Η Μελίνα Κόντη μίλησε για το pole dancing και τον Σάκη Ρουβά

Η 28χρονη ηθοποιός Μελίνα Κόντη, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ως η Ράινα σε γνωστή σειρά, είναι παράλληλα και χορεύτρια και συνεργάζεται με τον Σάκη Ρουβά.

Η ηθοποιός, που συμμετέχει στη «Γη της Ελιάς» μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά.

«Η Ράινα, που υποδύομαι στη «Γη της Ελιάς» είναι χορεύτρια και κατάγεται από την Βουλγαρία. Έψαχναν στη «Γη της Ελιάς» μια κοπέλα που να χορεύει και να είναι ηθοποιός ,και ένας φίλος μου με πρότεινε στον Αντρέα Γεωργίου», είπε αρχικά η Μελίνα Κόντη.

«Pole dancing δεν ήξερα, έμαθα για τη «Γη της Ελιάς», έκανα δυο μαθήματα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Όσο σπούδαζα ΜΜΕ ήμουν ήδη επαγγελματίας χορεύτρια. Το 2019 πέρασα στο «θέατρο Τέχνης», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, για τον ρόλο της.

Η  Μελίνα Κόντη αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά.

«Το να δουλεύεις σέρβις είναι πρόβλημα, επηρεάζει το πως αποδίδεις στη σχολή υποκριτικής. Με τον Σάκη Ρουβά είναι πάρα πολύ ωραία η συνεργασία, δεν βαριέσαι ποτέ, ακτινοβολεί, είναι όνειρο να είσαι δίπλα του», εξομολογήθηκε.

Για την δωρεάν εργασία στους ηθοποιούς αλλά και στους χορευτές τόνισε κλείνοντας πως, «και στους χορευτές υπάρχει η δωρεάν εργασία, αλλά διαφωνώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!