GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Μπόμπα με τους haters - Δεν φαντάζεστε γιατί την... έκραξαν

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, όντας ιδιαίτερα δημοφιλής ως influencer στα social media μοιραία έχει αποκτήσει δυστυχώς και πολλούς διαδικτυακούς "haters" που συχνά φροντίζουν να σχολιάζουν αρνητικά κάθε ανάρτησή της, ωστόσο αυτή τη φορά και η ίδια απόρησε και εκνευρίστηκε με κάποια σχόλια που έλαβε.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα, στο πρόσφατο παρελθόν έχει μιλήσει δημόσια για σχόλια που έχει εισπράξει από haters με απίστευτε αφορμές: επειδή κάνει ταξίδια στο εξωτερικό μόνη της, ενώ έχει αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια, επειδή το ντεκολτέ της σε κάποιες πόζες της, κάποιοι το βρήκαν πολύ σέξι για μάνα και πολλά άλλα.


Και τώρα η ίδια αποκάλυψε πως εισέπραξε και πάλι πληθώρα αρνητικών σχολίων με μια απίστευτη αφορμή!


Η Χριστίνα, το βράδυ της Δευτέρας κάλεσε στο σπίτι της τον καλό φίλο της και ηθοποιό Αγησίλαο Μικελάτο, για ένα χαλαρό ποτάκι αλλά καθώς η μια από τις κορούλες της δεν μπορούσε να κοιμηθεί με τίποτα, η Χριστίνα, παρέα με τον φίλο της, βγήκαν βόλτα σε γειτονικό πάρκο έχοντας το μωράκι στο καρότσι, μήπως και χαλαρώσει και αποκοιμηθεί.


Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο που τους δείχνει να βολτάρουν κρατώντας από ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και η Χριστίνα αναδημοσίευσε σε story το βίντεο γράφοντας: «Tρελή μάνα! Εγώ φταίω; Αφού δεν κοιμάται με τίποτα. Ευτυχώς έχω φίλους με κατανόηση!».


Βέβαια ούτε η ίδια δεν περίμενε πως αυτό το story θα... εξαγρίωνε τους haters της, που έσπευσαν  να την... κράξουν για τον τρόπο που κρατούσε το καρότσι και να σχολιάζουν πως είχε το μωρό της μέσα στο δρόμο!


Η ίδια η Χριστίνα, ανέβασε νέο story αποκαλύπτοντας τα σχόλια που εισέπραττε και έγραψε: «Το πόσα τέτοια μηνύματα έχω λάβει... Καλά δεν φαίνεται πως είμαι στο πεζοδρόμιο! Θα με τρελάνετε μερικοί μερικοί»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!