GOSSIP

Συγκινεί η ανάρτηση της Μελέτη για τη 12χρονη από τον Κολωνό [βίντεο]

Η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη, όντας και η ίδια μητέρα μιας πεντάχρονης κόρης, της μικρής Αλεξάνδρας, δεν θα μπορούσε  παρά να συγκλονιστεί με τη φρίκη που βίωσε μια 12χρονη στον Κολωνό, εξαιτίας ενός αδίστακτου 53χρονου που τη βίαζε και την εξέδιδε και σε άλλους παιδεραστές.

Έτσι η Μελέτη, αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram και την είδαμε να αγκαλιάζει σφιχτά την κορούλα της Αλεξάνδρα που της τραγουδά.


Το τρυφερό βίντεο μαμάς - κόρης συνόδευε η ακόλουθη συγκλονιστική ανάρτηση:

«Όταν με αγκαλιάζει και μου τραγουδάει με ηρεμεί και με γαληνεύει. Και σήμερα ήμουν άγρια μέσα μου. Και ενώ η Αλεξάνδρα με ηρεμεί, τόσο αγριεύω παραπάνω όταν σκέφτομαι όλη μέρα τρόπους για να προστατεύσω το κορίτσι μου από λαίμαργα ανθρωπάρια.
Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τρόπους να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από λαίμαργα ανθρωπάρια. Και τα παιδιά των άλλων, και αυτά που δεν έχουμε, δικά μας παιδιά είναι. Και πρέπει να τα έχουμε ασφαλή. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος τα παιδιά να είναι παιδιά, και τα λαίμαργα ανθρωπάρια ανίκανα να τα βλάψουν.
Σκέψου λίγο, αυτή τη στιγμή που διαβάζεις το ποστ, κάποια παιδιά βιάζονται, κάποια κακοποιούνται, κάποια εργάζονται, κάποια απειλούνται. Και δεν σταματάει» γράφει η Ελεονώρα Μελέτη.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!