GOSSIP

Αναβλήθηκε σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη - Δείτε τί συνέβη

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με καταθέσεις αρκετών γνωστών ηθοποιών και συνεργατών του Φιλιππίδη, που κλήθηκαν από το δικαστήριο ως μάρτυρες, αλλά τελικά η δίκη αναβλήθηκε.

Όπως αναφέρει το megatv.com η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιζόταν σήμερα με κατάθεση στενής συνεργάτιδας και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, αλλά διεκόπη κατόπιν αδιαθεσίας της προέδρου της Έδρας.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, πριν δύο ημέρες του ηθοποιού, η οποία κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της γιατί θα κατέθετε στη δίκη υπέρ του κατηγορούμενου όπως είπε.

Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο αναμένονται οι καταθέσεις στενής συνεργάτης του ηθοποιού και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, όπου και εμφανίστηκαν όλων εκτός της Ζέτα Μακρυπούλια.

Σε μία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής όμως, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη λόγω της αδιαθεσίας της πρέδρου της Έδρας, διεκόπη για αύριο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μάλλον θα πρέπει να κλητευθεί από την Εισαγγελία, καθώς δεν ήταν γνωστά τα στοιχεία της μέχρι πρότινος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!