GOSSIP

Συντετριμένος ο Δημήτρης Κόκοτας στη κηδεία του πατέρα του

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το τελευταίο αντίο στον  Σταμάτη Κόκοτα. 

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο σε ηλικία 85 ετών,  ενώ νοσηλευόταν στο Ασκληπιείο της Βούλας, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του, αλλά και σε όσους τον θαύμαζαν για τη μεγάλη καριέρα του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Στεφάνια από νωρίς το μεσημέρι κατέκλυσαν τον ναό, ενώ συγγενείς, φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, και απλός κόσμος, υποδέχτηκαν την σορό με χειροκροτήματα.

 Ντυμένος στα μαύρα και υποβασταζόμενος έφτασε λίγο μετά τις 12 ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα, Δημήτρης, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ο επικήδειος λόγος του.

Ο επικήδειος του Δημήτρη Κόκοτα

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολλή αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου. Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε τον θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!