GOSSIP

Ψυχικό ράκος ο Θέμης Αδαμαντίδης - Δείτε τί είπε στην κηδεία της μητέρας του

Ανείπωτος είναι ο ψυχικός πόνος και το πένθος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η μητέρα του και σήμερα τον είδαμε να είναι βαθιά συγκινημένος στην κηδεία της.

Η πολιτική κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή έγινε σήμερα, 5 Οκτωβρίου στο κοιμητήριο Καισαριανής και εκεί βρέθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχοντας πλάι τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο συνήγορος του τραγουδιστή Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως αναβλήθηκε ξανά η δίκη για την κατηγορία του ξυλοδαρμού της κυρίας Κίρκη, εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του τραγουδιστή.

Συγκινημένος ο τραγουδιστής είπε: «Τι να πω… Η μητέρα μου ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο που είχα. Μεγάλη απώλεια… Θα θυμάμαι από εκείνη την αγάπη και την αφοσίωση που είχε για τα παιδιά της. Αυτό που μου είχε πει τελευταία είναι να μη στεναχωριέμαι και να μη σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν ήταν ξαφνικός ο θάνατός της. Ήταν καιρός που δεν ήταν καλά. Ήταν και προχωρημένη η ηλικία της. Ήταν πάντα δίπλα μου. Και όταν ξεκίνησα το τραγούδι ήταν πάντα δίπλα μου γιατί ήμουν ανήλικος τότε».

Και ρωτήθηκε για την επιθυμία της μητέρας του να μην ταφεί, αλλά να γίνει πολιτική κηδεία, και ξαφνιάστηκε λέγοντας: «Τι εννοείτε πολιτική κηδεία; Γιατί δε θα υπάρξει λειτουργία;»!

Ενώ ο αδερφός του Νίκος, μιλώντας στην εκπομπή της Καινούργιου λύγισε μιλώντας για τη μάνα του και ανέφερε ότι λόγος που η μητέρα του δεν ήθελε να ταφεί είναι γιατί από όταν έχασε έναν γιο σε μικρή ηλικία, έχασε και την πίστη της στον Θεό.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!