GOSSIP

Ο Μάνεσης... έκραξε άσχημα τον Καβατζίκη επειδή τον "αιφνιδίασε" [βίντεο]

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή μια ατάκα που είπε στην εκπομπή του, εκφράζοντάς την πρόθεσή του να σταματήσει να κάνει τηλεόραση και σήμερα τον είδαμε να γίνεται έξαλλος όταν δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη, καθώς τον έβγαλαν στον αέρα της εκπομπής εν αγνοία του!

Όλα ξεκίνησαν όταν το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Μάνεσης είπε on air:  «Διανύω και τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ (το λέω). Γεια σας. Φιλιά. Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι»  και έκτοτε έγινε χαμός και το θέμα σχολιάστηκε από τη Μελέτη, τη Χριστοπούλου και πολλούς άλλους.


Σήμερα με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, όπου η ίδια με τους συνεργάτες της επέλεξαν ο Άρης Καβατζίης να πάρει τηλέφωνο τον Μάνεση και ακολούθησε μεγάλος χαμός!

Ο Νίκος Μάνεσης μην ξέροντας πως είναι στον αέρα αρχικά είπε: «Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.»!

Και ο Άρης τότε απάντησε: « Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη»!

Και ο Μάνεσης τα πήρε κρανίο: « Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.»!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!