GOSSIP

H Καινούργιου έγινε έξαλλη με ένα χυδαίο σχόλιο που είδε για την Τούνη

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, όταν είδε ένα απίστευτα κακόβουλο σχόλιο που έκανε μια Instagrammer σχολιάζοντας την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και δεν κρύβουν την ανυπομονησία τους να κρατήσουν στην αγκαλιά το αγοράκι τους.


Μάλιστα πρόσφατα το ζευγάρι έκανε και υπέρηχο και λίγες ώρες αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το baby shower πάρτι που έκαναν το καλοκαίρι όπου αποκαλύφθηκε και το φύλο του μωρού.
 

Κάτω από την ανάρτηση έγινε ένα αισχρό σχόλιο και όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιο αυτό ενόχλησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος, έγραψε: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωπο αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα».

Με αφορμή αυτό το σχόλιο, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Αλήθεια βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο. Στην κοπέλα και σε κάθε κοπέλα που περιμένει το μωράκι της δεν ντρέπεστε; Πόση κακία και τοξικότητα; Πόση ανηθικότητα;»!

Και ο συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Αυτοί που κάνουν αυτά τα σχόλια είναι οι ίδιοι που μπαίνουν ή στέλνουν τα βίντεο αυτά. Σε αυτή την περίπτωση δεν πρέπει να τους κάνεις το χατίρι να μπεις να το δεις για να τελειώσει εκεί!».

Μάλιστα η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η ίδια έχει εισπράξει απίστευτα αντίστοιχα σχόλια όταν αποκάλυψε πως έκανε κατάψυξη ωραρίων, και ανέφερε πως εισέπραττε κατάρες να μην σταυρώσει γκόμενο ποτέ και να μην μείνει ποτέ έγκυοςς! 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!