GOSSIP

H Αφροδίτη Γραμμέλη είναι ερωτευμένη με έναν σέξι καταδρομέα [εικόνα]

Χαμός έγινε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά, καθώς λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής, έκανε μια ανάρτηση στα social media εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της για το σύντροφό της που είναι ένας πολύ σέξι καταδρομέας. Και φυσικά αυτή η...ερωτική εξομολόγηση δεν πέρασε ασχολίαστη.

Η 50χρονη τηλεκριτικός ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαϊμάκη, με τον οποίο απέκτησε και ένα γιο, αλλά τώρα έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του αξιωματικού των ειδικών δυνάμεων... Ζήση.


Ο σύντροφός της έχει σήμερα γενέθλια και η ίδια μέσω ενός story του έστειλε δημόσια τις ευχές της, αποκαλύπτοντας έτσι και το love story τους.


«Ποτέ δεν έχω μιλήσει για την προσωπική μου ζωή. Αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά και… χρόνια πολλά. Τον λένε Ζήση. Είναι πολύ ψηλός, είναι καταδρομέας, γεροδεμένος…», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στις ερωτήσεις που δέχτηκε σήμερα από την Φαίη.

Μάλιστα η Φαίη αναφέρθηκε και στο σχετικό κουίζ που είχε κάνει πρόσφατα η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου μιλούσαν για μια ξανθιά δημοσιογράφο που είναι φουλ ερωτευμένη.


Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό Μας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!