GOSSIP

Χριστοπούλου για Μελέτη: «Στο θέμα με τον Μάνεση δεν έχει πει την αλήθεια»

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καθώς μια ατάκα του σχολιάστηκε έντονα από τις εκπομπές και τα sites και ο ντόρος συνεχίστηκε και στις σημερινές πρωινές εκπομπές, όπου αίσθηση προκάλεσε και ένα σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου για την τοποθέτηση που έκανε για το θέμα η Ελεωνόρα Μελέτη,

. «Διανύω και τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ (το λέω). Γεια σας. Φιλιά. Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του και έγινε χαμός

Η τοποθέτηση της Μελέτη

Το πρωί της Δευτέρας 3/10, η εκπομπή «Mega Καλημέρα» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με την Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζει με τον δικό της τρόπο. Να θυμίσουμε πως η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης συνεργάστηκαν στο παρελθόν, ωστόσο αυτή η συνεργασία έληξε άδοξα.

«Δεν ξέρω τι μου λέτε εσείς για τον Νίκο Μουτσινά, αλλά σίγουρα δεν ήταν η μόνη αποχώρηση που ανακοινώθηκε το Σαββατοκύριακο. Είχαμε κι άλλη μία και βέβαια το αντίκρισμα, απ’ ότι θα καταλάβουμε όλοι, ήταν πολύ μεγαλύτερο γιατί μπλόκαρε το τηλεφωνικό κέντρο και τα social media της εκπομπής…», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε, σχολιάζοντας: «Βρε κουτά, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση… Τι κοιτάτε εμένα; Τότε, φταίγαμε εμείς, φταίγαμε οι μπροστά, οι παρουσιαστές… Αφού φύγαμε όλοι».

Και έπειτα ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θ.Π.: Με βάση την επαγωγική μέθοδο, τώρα φταίει ο Νίκος, δεν φταίνε οι υπόλοιποι.

Ε.Μ.: Δεν ξέρω, μη με μπλέκεται σε αυτό το παιχνίδι.

Α.Ζ.: Δεν σας έστελναν τίποτα τότε στα social;

Ε.Μ.: Τότε είχαν μπλοκάρει για άλλο λόγο τα social.

 

Το σχόλιο της Έλενας Χριστοπούλου

Το θέμα συζυτηθηκε σήμερα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και η Έλενα Χριστοπούλου, που έχει συνεργαστεί με τη Μελέτη πήρε θέση επί του θέματος, εκφράζοντας την άποψή της σχετικά με τη στάση της παρουσιάστριας του Mega.

«Την Ελεονώρα την ξέρω πολλά χρόνια, δεν κάνει ποτέ τίποτα τυχαία και δεν λέει ποτέ τίποτα τυχαία. Τώρα πηγαίνει γύρω γύρω χωρίς να μπορεί να πει… Δεν ξέρω για ποιους λόγους. Στο συγκεκριμένο θέμα με τον Νίκο Μάνεση δεν έχει πει ποτέ την αλήθεια»,ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του «Πρωινού μας».

Και έπειτα πρόσθεσε: «Ένας λόγος που την εκτιμώ τηλεοπτικά, άσχετα αν έχουμε πολλά πράγματα που μας χωρίζουν, είναι αυτός, ότι είναι ειλικρινής. Δεν είναι σαφής σε αυτή την περίπτωση…».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!