GOSSIP

Η Καινούργιου είπε πως θα πήγαινε με χαρά στο γάμο της Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, πριν από χρόνια διατηρούσε δεσμό με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και το 2015 πολλοί μιλούσαν ακόμα και πιθανό γάμο, καθώς το ζευγάρι συζούσε. Όμως οι δυο τους χώρισαν και τώρα ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο και το παιδί τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας, παρουσίασε στην εκπομπή της πλάνα από τον πολιτικό γάμο του πρώην συντρόφου της και η ίδια φρόντισε να δείξει πως δεν έχει καμιά πικρία από το χωρισμό τους και πως χαίρεται με τα ευχάριστα νέα του και μάλιστα είπε πως θα πήγαινε με χαρά ως καλεσμένη στο γάμο του.


Έτσι έστειλε δημόσια τις ευχές της στο ζευγάρι λέγοντας: «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη»


«Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι. Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» τόνισε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε επίσης ότι θα πήγαινε στο γάμο αν την είχαν καλέσει: «Και να με καλούσαν μια χαρά θα πήγαινα. Και πολύ μεγάλη μου χαρά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!